Кутийки за автоключове. Ремонт и подмяна

От чисто механичния ключ преди 25 години, днес ключът е част от сложната електроника, внедрена в съвременния автомобил. Той е носител на информация (пробег, номер на шаси, сервизно обслужване и т.н.) и разполага с високо технологичен софтуер и хардуер, който му позволява да разрешава или забранява определени функции на автомобила.

Всичко това е фактор за безопасност и комфорт по време на експлоатацията на автомобила, но намалява драстично здравината и надеждността на ключа. Елегантният му дизайн и множеството му възможности са безспорен факт, но и предпоставка за по-краткият му живот.

В ключарски център Баукий Пловдив разполагаме с професионално обурудване за диагностициране функционалността на ключа.
Нашите специалисти са добре обучени да боравят със специализирана техника, която е необходима за ремонтиране на повреден автоключ – уреди за измерване изправността на радиосигналите на ключа, програматори за проверка на кодовете на транспондерната част, уреди и софтуер за възстановяване на фабричните настройки и т.н

Гаранция за бързина и качество на извършената услуга по ремонт на автоключ са и наличната специализирана техника за подмяна на електронни компоненти, както и наличността им в ключарският център на фирмата.
При нас ще имате възможността и да подмените кутийката на автомобилният си ключ, което гарантира удължаването на безаварийната му експлоатация.