За нас


Баукий ЕООД е българска компания основана през 2012 г. като мениджър на ключарските услуги в хипермаркети HomeMax. Стартът е поставен на 7 ноември 2012 г. с откриването на първия ключарски щанд в Баумакс – София /бул. Владимир Вазов 83/.
Ключарските ателиета на BAUKEY предлагат широка гама от услуги за дома и офиса. Нашите специалисти имат солиден опит както в областта на автомобилното ключарство, така и в сферата на битовите услуги и са на Ваше разположение седем дни в седмицата.


Очакваме Ви в нашите ключарски центрове в обектите на HomeMax в София и Пловдив. Ние сме на Ваше разположение, ако искате да защитите дома си, офиса или дори, ако само имате нужда от съвет и професионално мнение от висока компетенция.
В нашите ключарски ателиета се занимаваме с изработване на всякакви видове ключове за бита, ремонтираме и прекодираме заключващи системи. Нашите служители ще Ви помогнат, ако имате нужда от монтаж на нова брава или смяна на патрон. Изработваме още мастер системи за офис сгради и хотели.


Продукти
Ключарските центрове на BAUKEY предлагат голям асортимент от бланки, както и продукти, създадени, за да пазят Вашето имущество – брави, патрони, секюрити дръжки за врати и различни аксесоари. На Ваше разположение са още автомати за врати и електрически насрещници.


Услуги
При нас работят едни от най-опитните специалисти в бранша, които ще се обърнат към Вас с внимание и професионализъм. В ключарските ателиета на BAUKEY разполагаме с последно поколение професионални машини за изработка на всички видове ключове, както и със специализирани инструменти за ремонт и монтаж на заключващи системи, благодарение на които гарантираме за високото качество на извършваните от нашите ключари услуги.


Освен ключарски улуги за дома и офиса, BAUKEY предлага и редица специализирани автоключарски услуги, сред които изработка на ключове с чип и дистанционни, дублиране и ремонт на дистанционни, диагностика и смяна на батерии, обучение на имобилайзери, монтаж и ремонт на автоключалки.
Потърсeте ни на тел.: 0879 293 142 и 0879 293 139 за ключарското ателие на Baukey в Пловдив или на място в самото ателие.